תקציר המתכון: טעים...טעים...
קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
הכנת הקצפיות: להקציף חלבונים+סוכר לקצף קשה, לטפטף וניל ולימון תוך כדי הקצפה. לזלף קצפיות על נייר אפייה משומן קלות, לאפות בחום נמוך כ- 110 מעלות כשעה וחצי עד שמתקשה. להוציא ולצנן.
קרם שוקולד: להמיס שוקולד + ברנדי + חמאה על אדים (או במיקרו כדקה). להקציף 4 חלבונים (ללא סוכר) להוסיף בזהירות את השוקולד המומס, לערבב בתנועות עטיפה עד שמתקבל קרם אחיד.
קרם גבינה: להקציף ביחד: שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת קשה. לקפל את הגבינה לתוך הקצפת לקרם חלק.
מתחילה להרכיב את הקינוח בכוסות. בונה שכבות.
אפשרות אחת: מרנג שבור גס בתחתית, עליו קרם שוקולד, מעל גבינה, מעל פירורי ביסקוויט ושוב שוקולד, קישוטי גבינה ומפזרת אוכמניות לקישוט. אפשרות נוספת: שברי מרנג, קרם גבינה, פירורי ביסקוויט, גבינה, שוקולד, אוכמניות. כיד הדמיון הטובה...
מכניסה להקפאה. להוציא חצי שעה לפני ההגשה