לןגן

לחם פשוט קשה מבחוץ

מאת: שרה יוסף, פורסם: 09/09/2017 | 04:51

תקציר המתכון: מיוחד למי שאוהב לחם

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים סוכר

  2. כוס קמח כוס מים פושרים

  3. לערבב להשאיר רבע שעה

  4. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב לקבלת בצק נעים לא רך לכסות להתפיח חצי שעה ללוש ושוב התפחה חצי שעה

  5. לחלק ל15 יחידות לעשות צורה לתת לנוח רבע שעה

  6. לעשות צורה לקמח היטב לעשות פסים עם סכין חדה

  7. לחמם תנור 200 מעלות לאפות 25 דקות מתקבל צבע חום לקחת כוס עם מים רבע כפית סוכר מעט מלח להבריש לא למחוק את כל הקמח לחזור על זה 3 פעמים להוציא לצנן על רשת

  8. הלחם יוצא מעולה קשה מבחוץ ורך בפנים

  9. בהצלחה 💓