לןגן

סופלה שוקולד טופי

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 09/09/2017 | 03:04
סופלה שוקולד טופי

תקציר המתכון: שילוב מנצח שוקולד טופי 🔥

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לסירופ קרמל

לקישוט

אופן הכנה

  1. הכנת הבלילה ל-4 קינוחי סופלה

  2. ממיסים את השוקולד עם החמאה לתערובת מבריקה וחלקה

  3. שמים במיקסר מתחילים הקצפה לקירור השוקולד לאחר שלוש דקות מוסיפים סוכר ממשיכים להקציף , מוסיפים תוך כדי את הביצים לאחר שיש איחוד מוסיפים קמח ואבקת אפייה מערבבים עד לתערובת חלקה , שופכים לכוס חרסינה שמשומנת היטב תואמת אפיה עד חצי מגובה הכוס מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות אופים רבע שעה או עד שרואים שהלמעלה קיבל שכבה של אפיה

  4. מוציאים לצינון קליל בינתיים מתחילים להכין את סירופ הטופי

  5. הכנת הסירופ :

  6. שמים את כל המרכיבים של הסירופ בתוך סיר ומתחילים על אש גבוהה עד לרתיחה ואז מנמיכים את הלהבה לבינוני מבשלים עד שמקבלים מרקם סמיך זהירות : לערבב תוך כדי ולהרים מידי פעם את הסיר כדי לא לשרוף את הסירופ

  7. שלב הכנת הקינוח :

  8. הופכים את קערת בסופלה על צלחת זה צריך להשתחרר מהכוס וכאשר זה על הצלחת תהפכו את הסופלה שימו את הסירופ קרמל ופזרו אגוזי לוז , לאחר מספר שניות הקרמל מתקשה וזה השלב שבו הצלחתם להגיע לתוצאה הסופית

  9. ביס של שוקולד חמים עם קרמל

  10. בהצלחה ♥️