לןגן

לחם עם אורגנו קשה מבחוץ רך בפנים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 09/09/2017 | 02:00

תקציר המתכון: טעים מאוד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את השמרים סוכר כוס מים פושרים וכוס קמח לערבב לתת לזה לנוח רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב במיקסר או ביד לקבלת בצק רך ונעים לכסות לתת התפחה חצי שעה ללוש ושוב התפחה חצי שעה

  3. לחלק ל15 יחידות לעשות צורה

  4. לרדד כמו פיתה לגלגל לרולדה עם שפיץ בצדדים לחרוץ עם סכין חדה באמצע הלחמניה לתת לנוח רבע שעה לחמם תנור

  5. 200 מעלות לאפות 25 דקות מתקבל צבע חום לקחת כוס עם רבע כפית סוכר ומעט מלח להבריש את הלחמניות ולאפות עוד כמה דקות להוציא לצנן על רשת

  6. בהצלחה 💓