לןגן

עוף עם פטריות

מאת: סימון ממן, פורסם: 09/09/2017 | 01:40
עוף עם פטריות

תקציר המתכון: טעים וקל הכנה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשלוק את חלקי העוף במים רותחים כרבע שעה לטגן בסיר שטוח בצל שום לאחר מכן עגבניות מגורדות ואז את הגמבה לאחר כמה דקות להוסיף חלקי העוף והתבלנים למעט אבקת מרק עוףלהוסיף בערך 2 כוסות מים לאחר הרתיחה להוסיף את הפטריות והכוסברה ומרק העוף ולבשל על להבה נמוכה עד שמצטמצם הרוטב והעוף מבושל