לןגן

עוגת תפוזים

מאת: דורית כהן, פורסם: 08/09/2017 | 21:15
עוגת תפוזים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את הביצים עם הסוכר לקצף יציב

  2. להוסיף את הקמח, השמן,סולת,קוקוס

  3. המיץ תפוזים , ו גרידת הלימון, לערבב טוב

  4. ליצוק בתבנית ולאפות בחום 180 מעלות.

  5. לסירופ

  6. לבשל על אש נמוכה

  7. חצי כוס סוכר

  8. חצי כוס מים וחצי כוס תפוזים .

  9. לשפוך על העוגה בעודה חמה.

  10. בתאבון ובהצלחה 🌹