לןגן

קציצות בקר מטוגנות

מאת: תילי טובה, פורסם: 08/09/2017 | 11:11
קציצות בקר מטוגנות

תקציר המתכון: פשוט וטעים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חצי ק"ג בקר טחון טרי

  2. 1 בצל קטן לקצוץ דק

  3. 3 שיני שום גדולות כתושות

  4. צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה / כל ירק אחר שאוהבים

  5. 1 ביצה

  6. מלח

  7. פלפל שחור

  8. בהרט

  9. 2-3 כפות פרורי לחם

  10. לערבב היטב לקבלת תערובץ אחידה

  11. ליצור קציצות קטנות ולטגן בשמן חצי עמוק

  12. להוציא על על נייר סופג

  13. בהצלחה 😍