לןגן

פרגיות פטריות ותפו"א

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 08/09/2017 | 04:48
פרגיות פטריות ותפו"א

תקציר המתכון: ברוטב ברבקיו משגע

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה,להוסיף את רוטב הברבקיו (ניתן להמיר בטאריקי או סויה)

  2. נקפיץ את הפרגיות לכמה דקות ...נוסיף את התפו"א ..את תבלין הפלדלפיה..ומעט מלח...כעת נוסיף את האבקת מרק העוף המהולה בכוס מים גדולה..נפזר מלמעלה את הכוסברה היבשה את הפלפל השחור הגרוס...נבשל רבע שעה בלהבה נמוכה ...נוסיף את הפטריות החתוכות ..נטמיע אותם ברוטב...נוסיף את הצילי הגרוס ...ננענע את הסיר ונבשל לעוד כרבע שעה עד שנועצים סכין והתפוח אדמה התרכך...

  3. בתאבון אילנית בניזרי