לןגן

כבדי עוף במעטפת בצק

מאת: סימון ממן, פורסם: 08/09/2017 | 00:25
כבדי עוף במעטפת בצק

תקציר המתכון: כל ביס מעדן

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשרוף את הכבדים להניח בצד בנתיים לטגן בצלים עד להזהבה ולהוסיף את הכבדים כולל התבלינים שרשמתי .לצנן זאת לאחר שהכל בושל היטב אין צורך להוסיף מים בנתיים להכין חצי קילו קמח כף מלח 3 כפות שמן ביצה ומים כמה שסופח הבצק הופך להיות אלסטי .אין צורך בהתפחה למלא כל ריבוע בתערבת של הכבד לאפות 170 מע כחצי שעה למעלה למרח ביצה ולפזר קצח