לןגן

קובה סלק אדום

מאת: סימון ממן, פורסם: 07/09/2017 | 23:44
קובה סלק אדום

תקציר המתכון: טעים בפרט בתקופה שהסלק טרי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרחוץ היטב את הסלק לפרוס רצועות דקות בסיר לטגן את פרוסות הבצל ואז להוסיף את הסלק הפרוס להוסיף כף סוכר ולאחר מכן להוסיף מים שהכל מוכן מוסיפים לימון סחוט ומלח .את הקובות להוסיף רק לאחר שהסלק מוכן