לןגן

חזה עוף בתוספת פירות ברוטב מתקתק !

מאת: ליאת נחמני, פורסם: 07/09/2017 | 12:54
חזה עוף בתוספת פירות ברוטב מתקתק !

תקציר המתכון: מנה מיוחדת שהרכבתי במיוחד לקראת החג - חזה עוף בתוספת פירות ברוטב מתקתק! מנה מושלמת מכל הבחינות! 😍

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בנוסף

להכנת העוף והפירות

להכנת הרוטב

אופן הכנה

  1. לחצות כל ״פרפר״ של חזה עוף לשניים, לעשות חתכים לא עמוקים בעזרת סכין, לתבל במעט מלח ופלפל שחור ולטגן במחבת עם מעט שמן עד להזהבה משני הצדדים ולהוציא את חזה העוף מהמחבת.

  2. לאחר שהוצאנו את חזה העוף מהמחבת לשים את הפירות במחבת ולהקפיץ כ-2 דקות.

  3. להוציא את הפירות מהמחבת ולשים את כל מרכיבי הרוטב מלבד הקורנפלור. כשהרוטב מתחיל לבעבע לערבב היטב את הקורנפלור עם מעט מים ולשפוך למחבת ולערבב היטב. להגיש את חזה העוף והפירות בצלחת ובעזרת מצקת לשים את הרוטב מעל. לקשט בפיסטוקים קלויים קצוצים גס.