לןגן

דובוש-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 07/09/2017 | 11:27
דובוש-דורית כהן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבצק

  2. להקציף את הביצים , להוסיף בהדרגה את הסוכר לקצף יציב לאחר מיכן להוסיף את הקמח.

  3. ליצוק לתבנית ולאפות בדיוק 10 דקות.

  4. לאחר האפיה לחלק את הבצק ל 6 חלקים שווים.

  5. לקרם השוקולד

  6. במקסר להקציף את השמנת המתוקה לקצף יציב.

  7. בסיר קטן לבשל את השמנת לבישול ולהוסיף את השוקולד ולערבב יחד.

  8. להוסיף את השוקולד לתערובת השמנת המתוקה .

  9. להכנת הקרמל

  10. להמיס את הסוכר בסיר על אש נמוכה עד שימס.

  11. להרכבת העוגה

  12. מניחים על מגד שכבה של הבצק , עליה מורחים מקרם השוקולד ושוב שכבת בצק וכך הלאה .

  13. על השכבה האחרונה שופכים את הקרמל .

  14. מקררים לפחות שעתיים

  15. חותכים לריבועים, מפזרים מעט אבקת סוכר.

  16. בתאבון ובהצלחה 🌹