קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לבצק
להקציף את הביצים , להוסיף בהדרגה את הסוכר לקצף יציב לאחר מיכן להוסיף את הקמח.
ליצוק לתבנית ולאפות בדיוק 10 דקות.
לאחר האפיה לחלק את הבצק ל 6 חלקים שווים.
לקרם השוקולד
במקסר להקציף את השמנת המתוקה לקצף יציב.
בסיר קטן לבשל את השמנת לבישול ולהוסיף את השוקולד ולערבב יחד.
להוסיף את השוקולד לתערובת השמנת המתוקה .
להכנת הקרמל
להמיס את הסוכר בסיר על אש נמוכה עד שימס.
להרכבת העוגה
מניחים על מגד שכבה של הבצק , עליה מורחים מקרם השוקולד ושוב שכבת בצק וכך הלאה .
על השכבה האחרונה שופכים את הקרמל .
מקררים לפחות שעתיים
חותכים לריבועים, מפזרים מעט אבקת סוכר.
בתאבון ובהצלחה 🌹