לןגן

מאפה אישי של פילו עם גבינות ותרד-נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 07/09/2017 | 10:34
מאפה אישי של פילו עם גבינות ותרד-נורית ג.

תקציר המתכון: מאפה מיוחד, מרהיב , חגיגי וטעים. מתאים לאירוח, קוצר מחמאות. ניתן להכין עם כל מילוי פיקנטי או מתוק

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

למריחה

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות

  2. הכנת המלית:

  3. לחלוט התרד לסנן, לקרר ולקצוץ

  4. לשים בקערה את כל חומרי המילוי (ללא המלח) ולערבב היטב.

  5. לטעום, במידה וחסר מלח להוסיף. נורית ג.

  6. להניח מלבן של עלה פילו על משטח עבודה.

  7. מאמצע הדף לכווץ בעדינות בצורת פרפר..ולסדר הכיווצים יפה..

  8. כעת משתי הקצוות העליוניות הפנימיות.. לקחת לכיוון האמצע.. לחבר ביניהם.

  9. לרסס בתרסיס שמן את כל הדף. נורית ג.

  10. להניח מלית בנדיבות באמצע למעלה.

  11. לקחת בעדינות קצות הדף החיצוניים..משני צידי המלית ולכסות המלית. איתם.

  12. כעת מהמרכז בעדינות לגלגל לכיוון שלכם.

  13. להפוך את המאפה לרסס שמן.

  14. למרוח בביצה ולפזר שומשום / קצח או שניהם כמו שאני אוהבת.

  15. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-25 דקות

  16. ב ת י א ב ו ן