קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לערבב קמח סוכר ושמרים , להוסיף מים בהדרגה עד לקבלת בצק רך.
להוסיף את המלח והשמן ולעבד לבצק מעט דביק. להתפיח.
בינתיים לטגן חצילים (אני שמה בתנור )
לטגן 2 פלפל גמבה לשים בנייר סופג
לטגן 2 בצלים רצועות עבות לשים גם בניפרד.
רוטב : לשפוך לקערה קופסה עגבניות מרוסקות להוסיף 2 כפות רסק עגבניות. לתבל עם אבקת שום , פלפל שחור, מלח, וכף סוכר, ו2 כפות בזיליקום.
לקחת חתיכה בצק לשטח ביד ( לקמח מעט תשיש) לצורת אליפסה להניח בתבנית ולמרוח רוטב ומעל חציל , פלפלים, ובצל .
לאפות 200 מעלות טורבו
למרוח שמן זית בתום באפיה .
בהצלחה מי שאוהב שיוסיף טונה או גבינה צהובה או בולגרית .