לןגן

פוקצות

מאת: אורטל אורית ארביב, פורסם: 07/09/2017 | 08:30
פוקצות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב קמח סוכר ושמרים , להוסיף מים בהדרגה עד לקבלת בצק רך.

  2. להוסיף את המלח והשמן ולעבד לבצק מעט דביק. להתפיח.

  3. בינתיים לטגן חצילים (אני שמה בתנור )

  4. לטגן 2 פלפל גמבה לשים בנייר סופג

  5. לטגן 2 בצלים רצועות עבות לשים גם בניפרד.

  6. רוטב : לשפוך לקערה קופסה עגבניות מרוסקות להוסיף 2 כפות רסק עגבניות. לתבל עם אבקת שום , פלפל שחור, מלח, וכף סוכר, ו2 כפות בזיליקום.

  7. לקחת חתיכה בצק לשטח ביד ( לקמח מעט תשיש) לצורת אליפסה להניח בתבנית ולמרוח רוטב ומעל חציל , פלפלים, ובצל .

  8. לאפות 200 מעלות טורבו

  9. למרוח שמן זית בתום באפיה .

  10. בהצלחה מי שאוהב שיוסיף טונה או גבינה צהובה או בולגרית .