לןגן

עוף בטמפורה +חתיכות אננס ופלפלים

מאת: גלי הרצוג, פורסם: 14/03/2015 | 20:55
עוף בטמפורה +חתיכות אננס ופלפלים

תקציר המתכון: ארוחת צהרים מהירה וטעימה מלאת צבע טעם וריח

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בלילה

ירקות

עוף

רוטב

אופן הכנה

  1. עוף

  2. לחתוך קוביות לתבל מלח ופלפל שום ולהשרות 5 דקות

  3. בלילה לערבב קמח + סודה + ביצה

  4. ירקות

  5. לחתוך לרצועות פלפלים לחתוך בצל לרצועות

  6. לטגן בצל+ פלפלים+ אננס+ קשיו בשלבים. להכניס את קוביות העוף לבלילה ולטגן בשמן עמוק בסיר נפרד לערבב את מרכיבי הרוטב עד לצמצום להכניס למחבת הירקות את העוף המטוגן ומעל לשפוך את הרוטב מומלץ להגיש עם אורז לבן בתאבון