לןגן

פיתה שומשום או בייגלה/שרה יוסף

מאת: אורטל אורית ארביב, פורסם: 07/09/2017 | 07:23

קטגוריה: מאפים פריכים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה

  2. ללוש את חומרי הבצק לקבלת בצק רך ונעים לכסות ניטה ולהתפיח עד שמכפיל את עצמו

  3. ללוש ושוב התפחה

  4. לחלק לכדורים 15 יחידות לקמח מעט

  5. ולתת לנוח 10 דקות

  6. לחמם תנור 200 מעלות

  7. לשים בתבנית נייר אפיה

  8. לקחת כדור לעשות חור באמצע ולשטח את הכדור לפיתה ו לפתוח את החור לעיגול

  9. להרטיב משני הצדדים בצלחת עם המים ולתבול בשומשום משני הצדדים

  10. להניח בתבנית ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה

  11. לבייגלה על שיפוד

  12. לעשות נחש לגלגל בשומשום לגלגל על שיפוד להניח על נייר אפיה ולאפות

  13. לחמניות שום שמיר

  14. למי שיש תבנית להניח בתבנית למרוח שום שמיר ולאפות

  15. בהצלחה