לןגן

מקרוד/שובל יהודה

מאת: אורטל אורית ארביב, פורסם: 07/09/2017 | 07:13

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את כל המרכיבים ...ומתחילים ללוש..

  2. מחלקים ל6 חלקים ושמים  בצד לחצי שעה

  3. מרדדים כל כדור לעלה דק...

  4. מורחים ממרח תמרים(אפשר לשים אגוזים קצוצים ולפזר מעט קינמון )

  5. לגלגל לרולדה..לסמן את הבצק לחתיכות ...מכניסים לתנור 180 חצי אפיה ..

  6. בנתיים שמים 4 כוסות סוכר ומים עד לגובה של 2 סנטים מעל הסוכר(בערך 2 כוסות מים) מביאים לרתיחה ומנמיחים לעוד 20 דק

  7. מוציאים מהתנור..

  8. חותכים את הרולדות..ומטגנים בשמן..ומשם ישר לסירופ(כשממשיך להיות על האש הכי נמוכה על הגז)

  9. אפשר לפזר שומשום מעל לבחירה..

  10. בתאבון