לןגן

מטבוחה חריפה

מאת: רות מזרחי, פורסם: 07/09/2017 | 06:14
מטבוחה חריפה

תקציר המתכון: ממלא את הבית בריח של שבת והכי טעים עם חלה חמה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים קלות את כל המרכיבים ביחד

  2. מערבבים היטב ומניחים על האש הכי קטנה בבית לשעתיים.

  3. מערבבים כל עשר דקות.

  4. כאשר הכל מצטמצם מוסיפים כפית שמן מערבבים היטב ומסירים מהאש