לןגן

עראייס

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 07/09/2017 | 02:21
עראייס

תקציר המתכון: עראייס מהמטבח הערבי פיתה שמנמנה מלאה בבשר עסיסי מושלם לצד טחינה ופטרוזליה טרייה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב בקערה את כל החומרים ליצור קציצה לשטח אותה מעט ולהכניס לתוך הפיתה שהברשנו בשמן זית מבפנים ומבחוץ

  2. לטגן על פלנצ'ה או על מחבת פסים או בטוסטר למי שיש בשרי עד להזהבה משני הצדדים על חהבה נמוכה. וכן הבדר מצבשל הייטב מבפנים לא לדאוג.לפני ההגשה לזלף טחינה ולפזר פטרוזליה קצוצה.בהצלחה ובתאבון