לןגן

קינוחי כוסות גורמה בטעם שוקולד חלב ווניל קלי הכנה בטעם של עוד

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 16/05/2015 | 12:09

תקציר המתכון: מתכון בהשראת ערכת הקינוחים של אוסם ... פצצה של רעיון .. קינוחי כוסות בקלות .. יוקרתי במיוחד

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 35 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לגנאש שוקולד

לזילוף שוקולד חלב

ליצירת שכבות

רכיבים לקרם וניל

אופן הכנה

  1. להקציף את השמנת המתוקה עם החלב והפודינג עד ליצירת קצף חלק ויציב . ליצירת קרם שוקולד חלב יש להוסיף 2 כפות גדושות מעדן יולו שוקולד חלב למחצית מהקרם. ואז יש לנו קרם וניל וקרם שוקולד חלב.

  2. x את קרם השוקולד להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב או עיגול.

  3. x את קרם הוניל. להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב או עיגול.

  4. להכין גנאש שוקולד משוקולד מריר 1/2 שמנת מתוקה: לחמם עד להמסה ועד ליצירת קרם חלק.

  5. מה שנוצר זה להתחיל לקשט. אפשר ליצור שכבות עם כל הקישוטים שיש לנו : שכבת ביסקוויטים מפוררים, גנאש, קרם לבן, קוקוס קלוי, קרם חום, מעדן יולו, אגוזי בראס, כדורי שןקולד עם אגוז ... כיד הדמיון הטובה. בהצלחה❤️👍

  6. את מעדו היולו שנותר לנו לאחר שלקחנו ממנו 2 כפות יש להכזיב לשקית זילוף עם חור קטן לקישוט מעל ובתוך הכוסות.