לןגן

קינואה עם עדשים שחורות וגזר

מאת: ורד דרור, פורסם: 16/05/2015 | 11:16
קינואה עם עדשים שחורות וגזר

תקציר המתכון: מנה מעולה ומאד מעודנת

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את העדשים כשעתיים במים קרים

  2. לבשל את הקינואה במיקרו כ-10 דק' -( 1.5 כוסות מים על כוס קינואה)

  3. לקלף ולגרד את הגזרים, לטגן בשמן הזית ושמן השומשום

  4. להוסיף את הקינואה המבושלת , לסנן את העדשים ולהוסיף, להוסיף את הדבש והתבלינים, למלא במים עד לגובה הקינואה והעדשים, לבשל ביחד כ-30 דק'

  5. לכבות ולהשאיר מכוסה עם מגבת מעל