תקציר המתכון: מתכון קל טעים מאוד וחגיגי
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
להשרות את הדגים במים וכף מיץ לימון ל 5 דקות ולסנן
בקערה לשים
שמן 1 כף פפריקה שום כתוש קורט מלח ופלפל שחור ולערבב
למרוח על הדג משני הצדדים
לרפד תבנית אפייה בנייר אפייה להניח מתחת מעט כוסברה ועל זה את הדגים
להוסיף את פרוסות הבצל רצועות גמבה ועגבניות
להוסיף עוד כף פפריקה ומעל כוסברה קצוצה
ולתנור 180 מעלות בערך 40 דקות שעה לבדוק אם מוכן
אם רוצים עם תפוחי אדמה אז לקלוף לחלק לרבעים ולבשל עם מים חצי בישול לסנן לטבל עם שמן ופפריקה ולשים באותה תבנית מסביב לדגים