לןגן

דג אמנון בתנור

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 06/09/2017 | 11:48
דג אמנון בתנור

תקציר המתכון: מתכון קל טעים מאוד וחגיגי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדגים במים וכף מיץ לימון ל 5 דקות ולסנן

  2. בקערה לשים

  3. שמן 1 כף פפריקה שום כתוש קורט מלח ופלפל שחור ולערבב

  4. למרוח על הדג משני הצדדים

  5. לרפד תבנית אפייה בנייר אפייה להניח מתחת מעט כוסברה ועל זה את הדגים

  6. להוסיף את פרוסות הבצל רצועות גמבה ועגבניות

  7. להוסיף עוד כף פפריקה ומעל כוסברה קצוצה

  8. ולתנור 180 מעלות בערך 40 דקות שעה לבדוק אם מוכן

  9. אם רוצים עם תפוחי אדמה אז לקלוף לחלק לרבעים ולבשל עם מים חצי בישול לסנן לטבל עם שמן ופפריקה ולשים באותה תבנית מסביב לדגים