לןגן

שעועית ירוקה עם שומשום ורצועות שום

מאת: ורד דרור, פורסם: 16/05/2015 | 10:42
שעועית ירוקה עם שומשום ורצועות שום

תקציר המתכון: מנה קלה וטעימה, אפשר להחליף את השומשום בפירורי לחם.

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את השעועית עד שמתרככת מעט. להוציא ולקרר במי קרח, על מנת שלא תמשיך להתבשל ולהתרכך ותשמור על הצבע שלה. אחרי שמתקררת לסנן

  2. לפרוס את שיני השום לרצועות אורכיות ולטגן קלות בשמן זית עד שמשחים. להוריד מהאש לצלוחית ולהניח בצד.

  3. לקלות קלות את השומשום במעט שמן זית, כשמשחים להוסיף את השעועית ולהוסיף מלח. להקפיץ מס' דקות במחבט להוסיף את רצועות השום ולהוריד מהאש.

  4. אפשר להגיש חם או קר