לןגן

ספינג'

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 06/09/2017 | 02:53
ספינג'

תקציר המתכון: ספינג' לא סופג שמן נחטף לצד כוס תה עם נענע😉

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לשים את הקמח לפורר מעל את השמרים לערבב להוסיף את הסוכר ומלח

  2. ובכוס של המים לשים את העארק ולהוסיף תוך כדי לישה-ידנית כןןןן

  3. מוסיפים כל פעם כוס ולשים מרגישים את הבצק הוא צריך להיות דליל ודביק ממש כמו בסרטון. כמות המים נתונה לשינוי תלוי בסוג הקמח ובעוד משתנים בגדול לי יצא כמעט 4 כוסות ח"פ לשתייה חמה המים צריכים להיות טיפה חמימים .

  4. אני משתמשת בקערת טפאוורר עם המיכסה זמן התפיחה ממש קצר כשזה תופח המיכסה מתרומם לבד אני מוציאה אויר מהבצק ולשה מעט ונותת לו שוב תפיחה קצרה ואז אפשר להתחיל לעבוד בפעם השנייה לא להוציא אויר מהבצק אלא פשוט לקרוץ עיגולים בידיים משומנות ולעשות חור ולהניח על משטח משומן וככה גם הבצק נח וגם יותר נח לטגן הכל יחד.

  5. אין צורך בבקבוק שמן לטיגון אפשר לטגן גם עם 2 כוסות שמן. בהצלחה. מחכה לתמונות שלכם.אל תשכחו לתייג😉 חופית אלמקייס

  6. #ממליצה_להכפיל_כמויות