לןגן

קובות סולת

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 05/09/2017 | 00:30
קובות סולת

תקציר המתכון: קובות למרק רכות וטעימות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קובות סולת

  2. 4 עד 5 כוסות סולת נקי

  3. 3 כפות שמן

  4. 2 כוסות ועוד 1/2 בהמשך מים

  5. לגבי המים מאוד תלוי בסוג הסולת

  6. ללוש לבצק כמו פלסטלינה אם חבר מים להוסיף לתת מנוחה 20 דקות ...

  7. מילוי

  8. 1/2 קילו בשר טחון

  9. 4 בצלים

  10. לטגן את הבשר עד הזהבה עם 1/4 כוס שמן להוציא לקערה...

  11. ליקצוץ דק את הבצלים ולטגן באותו מחבת עד להזהבה להוסיף לבשר המטוגן ולערבב ולצנן..

  12. בעזרת ידיים רטובות במים לקחת כדור קטן של העיסה וליפתוח אותו דק דק למלא מהמילוי וליסגור לכדור חלק

  13. לסדר על גבי מגש אחד על יד השני לכסות בנילון ניצמד ולהכניס לתוך שקית ולמקפיא ככה מוכן לכן תמיד זמין ...להכין רק מרק האפשרויות רבות בהצלחה אורה...