לןגן

44

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 04/09/2017 | 21:09
44

תקציר המתכון: כבדי עוף עם אפונה וסלרי

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. היי 🖐🖐🖐

  2. הכל בסיר אחד מעדן לצד תוספת של אורז...

  3. כבדי עוף עם אפונה וסלרי/סיון מלול

  4. קילו כבד עוף נקי משומן ושטוף.

  5. לצלות על אש גלויה דקה מכל צד ולצנן.

  6. בסיר נטגן בצל גדול קצוץ להזהבה, נוסיף 5 גבעולי סלרי קצוצים לעוד 5 דק' ולאחר מכן שקית אפונה ירוקה מופשרת.נניח את הכבדים מעל.

  7. כעת נמלא מים רותחים בכוס 250 מ"ל ונוסיף לה את התבלינים הבאים

  8. כף אבקת מרק עוף, כפית סוכר, חצי כפית כורכום, כף שטוחה כמון, כף שטוחה פפריקה, מלח ופלפל גרוס לשפר טעמים... נשפוך לסיר ונוסיף עוד כוס אחת נוספת של מים רותחים ללא תבלינים. המים צריכים להיות עד חצי הסיר לא יותר מידי, מרק כבד עוף זה לא מה שאנחנו מחפשים אלה סיר עם רוטב סמיך וטעים! נבשל על אש נמוכה עד שהאפונה והסלרי רכים והרוטב סמיך

  9. אם המים יותר מחצי הסיר בשלו עם חצי מכסה פתוח👍

  10. בהצלחההה