לןגן

אורז עים עדשים

מאת: סמדר לוק, פורסם: 04/09/2017 | 14:15
אורז עים עדשים

תקציר המתכון: אורז עראקי קיצרי

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות אורז ועדשים במים.

  2. לישטוף לסנן .

  3. ליבש א האורז מהמים בסיר

  4. לטגן את האורז והעדשים בסיר עים השמן .

  5. כחמש דקות .להוסיף בקערה מים חמים רסק מלח ועגבניות מגורדות.לטבל במלח.

  6. להביא לרתיחה.עד לספיגת המים להנמיך.

  7. ליפני כן לטגן או 50 גרם מרגרינה עים השום הכתוש

  8. עד להזהבה.שהאורז מיתנפח וכימעט נעשה לישפוך על האורז ולצנן מעט.ואחר כך לערבב.