לןגן

סיגרים מבשר עם תאנים וצימוקים

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 04/09/2017 | 04:35
סיגרים מבשר עם תאנים וצימוקים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן במחבת בצל

  2. להוסיף בשר טחוןלאחר טיגון .ושמחליף את צבעו.

  3. להוסיף תבלינים. לשים במסננת להתקררות ולהוצאת הנוזלים.

  4. לפתוח דף פילו לרסס בשמן ..להניח דף נוסף לרסס גם אותו.לחתוך למרובעים להניח מעט מהמילוי ולגלגל לסיגר.

  5. למרוח ביצה טרופה ולאפות בתנור שחומם מראש עד להזהבה. תהנו הילה😘💖