לןגן

סושי מתוק

מאת: שולמית אורלב קרבקי, פורסם: 16/05/2015 | 01:18
סושי מתוק

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות

  2. מקציפים ביצים שלמות עם הסוכר לקצף בהיר ותפוח

  3. ומוסיפים את הקמח

  4. מחלקים את הבלילה ל- 3 קעריות וצובעים עם 3 צבעים ,

  5. ואופים את הבלילה ב3 תבניות

  6. כ10 דקות

  7. מקציפים את שמנת המתוקה עם הסוכר

  8. ומוסיפים את החלב הסוכר והפודינג

  9. את הרולדות שאפינו מוציאים מהתנור ומיד מגלגלים אותן

  10. עם נייר האפיה כדי שיקבלו צורה

  11. אפשר לצבוע גם את הקרם ב3 צבעים / או לערבב עם מחית פירות טבעיים

  12. יוצרים רולדות קטנות וחותכים כמו סושי

  13. ממלאים בפירות וקצפת ומקשטים בפירות טריים

  14. בתאבון וחגיגה לעיניים