לןגן

עוגת מייפל ופקאן

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 04/09/2017 | 01:39
עוגת מייפל ופקאן

תקציר המתכון: העוגה שהיא בהחלט מתאימה גם לחג שתמתיק לכולם את השנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את הביצים עם הסוכר וסוכר וניל לקצפת תפוחה ובהירה להוסיף את השמן בהדרגה ואת השמנת,להוריד מהירות במיקסר ולהוסיף את הקמח ואבקת אפייה ולערבב מעט רק לאיחוד החומרים

  2. למרוח את התבנית במרגרינה ולפזר סוכר בתחתית התבנית לפזר את הפקאן ועליו לשפוך את הבלילה.לאפות בחום 170

  3. כ55 דקות הזמנים משתנים מתנור לתנור לבדוק בעזרת קיסם.

  4. כשהעוגה מתקררת להפוך על גבי צלחת.

  5. לחמם מעט את המייפל במיקרו וליצוק על העוגה