לןגן

עוגת שמרים פרווה

מאת: אילנית תג, פורסם: 04/09/2017 | 00:37
עוגת שמרים פרווה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מילוי

אופן הכנה

  1. מערבבים את היבשים יחד

  2. מוסיפים את שאר המצרכים לשים במהירות בינונית במיקסר עד לקבלת בצק חלק. משמנים ומכסים לתפיחה של 40 דקות. מחלקים את הבצק לכמה חלקים שאנחנו רוצים ניתן לעשות כל מיני צורות: בורג, רולדה סגורה, צמה...

  3. מרדדים את הבצק דק דק ושמים מילוי שאוהבים.

  4. מתפיחים לעוד 20 דקות בערך עד הכפלה של הצורה. מברישים בביתה טרופה ושומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש 170 מעלות ל-30 דקות או עד הזהבה.