לןגן

עוגת הזברה

מאת: אילנית תג, פורסם: 03/09/2017 | 23:56
עוגת הזברה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים הכל יחד מלבד הקקאו.

  2. לוקחים שתי קערות באחת שמים חצי מהבלילה בשניה פשוט מוסיפים את הקקאו

  3. כך שנוצרות 2 בלילות אחת כהה ואחת בהירה.

  4. יוצקים לתבנית מהבלילה הלבנה לאחר מכן מהבלילה הכהה וכך הלאה עד שנגמרת לנו כל הבלילה (למזוג תמיד לאמצע התבנית).

  5. להכניס לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות ל-50 דקות.