לןגן

מרק קובה

מאת: אילנית תג, פורסם: 03/09/2017 | 23:30
מרק קובה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. שלב ראשון

  2. את המילוי פשוט מטגנים עד השחמה ומצננים (אחרת לא ניתן למלא שהמלית חמה) לכם עדיף להתחיל עם השלב הזה

  3. שלב שני

  4. אפשר לעשות תוך כדי גם את הקובות וגם את המרק

  5. את העיסה של הסולת אנחנו מערבבים מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק רך וגמיש אפשר מיד להתחיל לעבוד

  6. הכנת המרק;

  7. מטגנים בצל עד הזהבה, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, להוסיף את התבלינים ולערבב.

  8. מוסיפים את הרסק ואת המים (לפי העין עד כיסוי) להרתיח ולבשל כרבע שעה. רק אחרי הרתחה אנחנו מכניסים את הקובות אחת אחת ומערבבים שלא ידבקו לתחתית הסיר, ככה עד ששמים את הכמות הרצויה. מבשלים כחצי שעה.

  9. *הקובות מוכנות כשכולם צפות למעלה.

  10. *את הקובות ניתן להקפיא ולהשתמש בשעת הצורך כמובן שלהכין רק מרק.