לןגן

מעדן טחינה

מאת: ורד דרור, פורסם: 14/03/2015 | 20:00
מעדן טחינה

תקציר המתכון: זהירות...ממכר :-)

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלות את כל הפיצוחים (בלי שמן)

  2. להמיס את השוקולד הלבן על אדים (סיר בתוך סיר עם מים על הגז)

  3. לערבב שוקולד+טחינה +הפיצוחים

  4. לפרוס נייר פרגמנט על תבנית ,לשפוך את התערובת לתבנית, לשטח באופן שווה.

  5. להכניס למקפיא כשעתיים

  6. להוציא, לחתוך לריבועים בסכין טבולה במים חמים

  7. לשמור במקרר...זהירות ממכר...