לןגן

דגים חריפים

מאת: אילנית תג, פורסם: 03/09/2017 | 11:58
דגים חריפים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בצל עד הזהבה

  2. מוסיפים גמבה אדומה ופלפלים חריפים...

  3. מוסיפים את התבלינים

  4. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות המרוסקות מוסיפים מים. אחרי ההרתחה מוסיפים את הדגים (לאחר ניקוי טוב עם לימון) ל-20 דקות בישול ולקראת סיום מוסיפים את הכוסברה.