קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בתוך מיקסר עם וו לישה להכניס את הקמח, שמרית, סוכר שמן ומלח ולשים מוסיפים בהדרגה את המים ולשים עד לקבלת בצק רך וגמיש.
לאח מכן לתת לבצק לנוח 20 דקות בכלי מכוסה.
מרדדים את הבצק לעובי של חצי סנטימטר ומעבירים לתבנית אפייה משומנת.
טיפ: לחורר את הבצק עם מזלג (לאחר הרידוד)
לשים את כל התוספות ולאחר מכן את כל הגבינות
מתפיחים עוד 20 דקות ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות ל-20 דקות!