לןגן

אורז אדום

מאת: אילנית תג, פורסם: 03/09/2017 | 05:24
אורז אדום

תקציר המתכון: כשנמאס מאורז לבן אני מכינה את האורז הזה!!!!

קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל להוסיף את חלקי העוף עם העור עד להשחמה, להוסיף את האורז וכל התבלינים ולהמשיך לטגן, להוסיף את הרסק ואת המים, לערבב היטב ולהעביר לאש נמוכה ל-20 דקות לכבות את האש ולהמתין 10 דקות נוספות ורק אז לערבב! זה הכל!

  2. נכון פשוט?!