לןגן

מלוואח ממולא בגבינות לצד ביצה ורסק עגביות טריות

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 03/09/2017 | 04:10
מלוואח ממולא בגבינות לצד ביצה ורסק עגביות טריות

תקציר המתכון: זיווה מעלפתתת

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אהלןןןן....

  2. מי צריך יותר מזה בשבת... "זיווה" במילוי גבינות לצד עגבניות עם עריסה וביצים.

  3. לזיווה אתם יכולים להשתמש עם בצק פילאס אני השתמשתי במלוואח. כמות הגבינות מתאימה ל-12 יח' מלוואח.

  4. נפשיר את המלוואח מעט, בקערה נערבב 300 גר' גבינה צהובה, 200 גר' גבינה מלוחה, 2 כפות לאבנה, קופסא של גביע קוטג', כף גדושה של תבלין זעתר וכפית קצח לא חובה למי שלא אוהב, ביצה 1 L ,

  5. 2 כפות קמח מלח ופלפל לפי הטעם לערבב הכל למלא בדיוק כפי שמופיע לכם בתמונות בקצה למעלה לגלגל רק סיבוב אחד, להדק, עם סכין לחתוך פסים לאורך כל הבצק ואז את החלק של הגבינות נגלגל שוב עד הסוף על הפסים ולסגור לחישוק הכל מוסבר לכם בתמונות. לאפות על חום 180 מעלות עד לקבלת צבע יפה לא לשכוח למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום

  6. אם אהבתם שתפו אותנו בתוצאות שבוע טוב ומבורך