לןגן

עוף בחצילים

מאת: שולמית אורלב קרבקי, פורסם: 15/05/2015 | 19:37
עוף בחצילים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פורסים את העוף ומחלקים אותו למנות

  2. שוקיים , כרעיים

  3. מסדרים בתבנית אפיה

  4. חותכים את הירקות הנקיים

  5. לקוביות וקוצצים את הבצל הירוק

  6. ומניחים בתבנית עם העוף

  7. מערבבים את כל התבלינים והרוטבים עם השמן ויוצקים מעל הכל

  8. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לאפיה

  9. 180 מעלות חום כ- 40 דקות