לןגן

מיקפא רום צימוקים

מאת: שולמית אורלב קרבקי, פורסם: 15/05/2015 | 19:37
מיקפא  רום צימוקים

תקציר המתכון: אהבה לשוקולד

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

המיקפא

פרורים

קישוט להגשה

אופן הכנה

  1. מחממים 1 שמנת מתוקה עם שוקולד מריר ושוקולד חלב ומקררים

  2. מקציפים את השוקולדים עם השמנת הנוספת ומוסיפים את הצימוקים והרום ומקפיאים

  3. מגישים קפוא עם סירופ שוקולד ואגוזי מלך קצוצים