לןגן

בייגלה ירושלמי

מאת: סמדר לוק, פורסם: 02/09/2017 | 09:51
בייגלה ירושלמי

תקציר המתכון: מתכון עולמי רך וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקערת המיקסר עים וו לישה.שופכים את המלח הקמח סוכר שמרים מחצית מהמים ממשיכים לערבל. במיהירות נמוכה מוסיפים שמן ואת יתר המים.כ 10 דקות.לקבלת בצק רך ודביק אים דביק להוסיף קמח.משמנים א הקערה ושופכים את הבצק מיכול צדדיו מכסים בנילון.מתפחים לחצי שעה. מחלקים ל12 חתיכות ויוצרים כדורים עושים צורה של ביגלה יוצרים חור באמצע ומרחיבים את החור לקבלת צורה של ביגלה או גליליות 15 20 ס"מ.מרפדים תבנית אפיה ומפזרים קמח מנחים את הביגלה ברוחים מורחים בחלב או במים ומפזרים את התוספת הרצויה.לביגלה עטוף טובלים בחלב ואז בשומשום משני הצדדים ו מעבירים לתבנית להתפחה 1/2 שעה מחממים תנור ל240 מעלות כ20 דקות עד לגוון זהוב ויפה.לצנן על הרשת.