לןגן

רולדה עם קצפת

מאת: שרה יוסף, פורסם: 02/09/2017 | 09:20

תקציר המתכון: טעימה מאוד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות לקצף תפוח להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף שמן לערבב את היבשים ולהוסיף למיקסר לערבב מעט שלא יהיו גושים

  2. לחמם תנור 180 מעלות

  3. לקחת.תבנית של התנור לשמן להניח נייר אפיה ולשמן גם את הנייר להוסיף את הבלילה בצורה אחידה לנער את התבנית ולאפות 8 דקות

  4. להוציא לקרר היטב

  5. לחמם את הריבה 40 שניות במיקרו לערבב למרוח על העוגה ולפזר מעל קוקוס

  6. להכין את הקצפת

  7. להקציף שמנת מתוקה אינסטנט פודינג וחלב וסוכר לקצפת יציבה למרוח על הריבה

  8. לגלגל לרולדה

  9. להמיס שוקולד במיקרו ולמרוח את העוגה

  10. בהצלחה 💓