לןגן

בטטות בתנור

מאת: תילי טובה, פורסם: 02/09/2017 | 09:14
בטטות בתנור

תקציר המתכון: טעים מתוק מתאים גם לחג !!! קל להכנה קוצר הרבה שבחים ❤

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלוף את הבטטות

  2. לחתוך לקוביות בינוניות-גדולות

  3. להניח בתבנית משומנת

  4. להוסיף את כל התבלינים

  5. לערבב היטב

  6. להכניס לתנור 200-220 מעלות כחצי שעה עד קבלת הגוון הרצוי

  7. חשוב !! לערבב רק פעם אחת כדי שלא ייתפרקו

  8. בהצלחה❤