לןגן

פריקסה

מאת: סמדר לוק, פורסם: 02/09/2017 | 08:16
פריקסה

תקציר המתכון: מתכון מנצח וטעים והרבה מחמאות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מיצרכים לבצק

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עים וו לישה שמים מלח בתחתית הקערה.קמח מנופה שמרים

  2. סוכר להוסיף 2 כוסות מים ביצים ושמן וערק ואים צריך את יתרת המים לשים לב.לקבל בצק רך ואפילו דביק.לכסות במגבת להתפחה .עד להכפלה.לאחר מיכן גוזרים ניירות אפיה לכול הלחמניות .מחלקים את הבצק ללחמניות מניחים קמח על הניר ואת הלחמניות להתפחה נוספת.

  3. מחממים סיר עים שמן עמוק.ומנמיכים את הגז מתחילים לטגן מישני צידי הלחמניה.2דקות מיכול צד.

  4. פותחים את הלחמניה וממלאים בתוספות בהריסה טונה ביצים. תפוחי אדמה. סלט מלפפון חמוץ. וזיתים ולימון בלאדי.וה