לןגן

קובה דלעת

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 02/09/2017 | 07:51
קובה דלעת

תקציר המתכון: שתכינו תבינו כמה טעים 🔥♥️

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרק :

  2. 6 עלי מנגולד שטופים היטב חותכים אותם גס

  3. כרפס 4 גבעולים שטופים היטב וחתוכים גס

  4. 3 קישואים חתוכים לעיגולים

  5. בצל שלם חתוך לקוביות

  6. דלעת בערך חצי חתוכה לקוביות

  7. ראש סלרי אחד חתוך לקוביות

  8. מעט שמן בסיר מטגנים עם בצל עד שרך מוסיפים את המנגולד הכרפס וראש הסלרי מטגנים חמש דקות

  9. שמים 2 כפות מלח

  10. כפית פלפל שחור

  11. כף כורכום

  12. כף וחצי פפריקה קופסא וחצי רסק עגבניות

  13. לסחוט 3 לימונים וחצי

  14. שמים מים עד כמעט סוף הסיר מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש

  15. הכנת הבשר :

  16. חצי קילו בשר טחון

  17. חצי צרור פטרוזיליה

  18. בצל בינוני קצוץ לקוביות

  19. כפית מלח

  20. כפית פלפל שחור

  21. מערבבים ומטגנים במחבת עד שהבשר לפני השחמה

  22. מסננים נוזלים וממתינים שהבשר יגיע לטמפ החדר

  23. הכנת בצק הקובה :

  24. חצי כוס גרישה מושרה מראש חצי שעה במים רותחים

  25. 2.5 כוסות סולת שזה שווה 500 גרם

  26. שמים את הגרישה מערבבים

  27. כף וחצי שמן

  28. כפית מלח

  29. 2 כוסות מים בבקשה להיזהר עם המים לכן לשים בזהירות לאט לאט מגיעים למרקם רך ונוח לעבודה

  30. ושמים למנוחה בערך 20 דקות , הבצק צריך להיות רך ונוח לא יבש

  31. הכנת הכדורים :

  32. מכינים כדורים בגודל כדור פינג פונג עם ידיים רטובות משטחים על כף היד את הבצק שמים כף מהבשר סוגרים ושמים ישר בסיר

  33. בישול הקובה חצי שעה לערך

  34. בזמן הבישול בודקים טעמים מוסיפים מלח או לימור אם חסר

  35. בהצלחה ♥️