לןגן

עוגת פרג גבוהה

מאת: סמדר לוק, פורסם: 02/09/2017 | 07:11
עוגת פרג גבוהה

תקציר המתכון: מתכון מנצח

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את החלבונים לקצף חצי דקה. להוסיף קמצוץ מלח .להוסיף כוס סוכר בהדרגה.

  2. להקציף בקערה אחרת את החלמונים להוסיף סוכר.לאחר מיכן שמן בזרם דק. את הוניל את החלב הפושר רום והלימון.לערבב לאיחוד.את היבשים לערבב קודם נטמון את האגוזים בקמח. ואזף לקפל את הקצף לחלבונים בצורת עטיפה .