לןגן

פרוסות תפוא אפויות בתנור בתיבול זעתר ושמן זית

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 02/09/2017 | 05:50
פרוסות תפוא אפויות בתנור בתיבול זעתר ושמן זית

תקציר המתכון: תוספת מפנקת וטעימה שמתאימה לכל מנה עיקרית וללא עבודה קשה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תיבול

אופן הכנה

  1. לשים בקערה את פרוסות תפוחי האדמה ולהוסיף תיבול ו-2 כפות מים ולערבב היטב.

  2. להניח על מגש עם נייר אפייה בשכבה אחת.

  3. לכסות בנייר אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש תכנית טורבו אפייה 180-190 מעלות עד שמוכן

  4. ממליצה להניח את המגש בתנור בשלב אחד פחות מהשלב האמצעי

  5. וזה יוצא כזה טעיםם

  6. לפזר גבעול בצל ירוק קצוץ ולהתענג👍🏼👍🏼😋👌🏻