לןגן

נודלס

מאת: Liran Magen, פורסם: 02/09/2017 | 05:33
נודלס

תקציר המתכון: מנה נהדרת

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את האיטריות: מניחים בסיר עם מים רותחים לפי הוראות היצרן עד שהאטריות מוכנות ולאחר מכן מסננים את מי הבישול.

  2. במחבת עם מעט שמן: לטגן בצל עד להשחמה. להוסיף את הפטריות ולטגן.

  3. להוסיף את הגמבה החתוכה ויתר הירקות להמשיך לטגן.

  4. לתבל במעט מלח, פלפל, כף רוטב סויה/טריאקי, כף רוטב צילי מתוק ולערבב.

  5. להוסיף את האטריות המוכנות למחבת ולערבב.

  6. בתיאבון.