לןגן

לחמניות/חלות ללא ביצים בציפוי בלילת קורנפלור

מאת: ליאת קאדר, פורסם: 02/09/2017 | 04:48
לחמניות/חלות ללא ביצים  בציפוי בלילת קורנפלור

תקציר המתכון: לחמניות / חלות טבעוניות לא מחליפה שום מתכון יוצא חלומי פי מליון יותר טעים מכל מאפייה👍🏼👌🏻😋

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לעבד הכל כ5 דקות עד ליצירת בצק חלק וגמיש ולא דביק. לרסס שמן על קערה להניח את הבצק בקערה, לרסס מעט שמן , לכסות ולהתפיח היטב.

  2. לחלק לכדורים. לפתוח כל כדור עם מערוך ולגלגל לנקניק. ליצור צורות לחמניות או חלות ולהניח על נייר אפייה ותבנית.

  3. להתפיח היטב ( אני מתפיחה בתנור כשהוא סגור ומכוסה, כמובן.

  4. להכין בלילת קורנפלור ( 1 כפית קורנפלור בכוס זכוכית, כף מים ולערבב , 1/4 כפית מלח וחצי כוס מים רותחים ולמיקרוגל עד לרתיחה, כ 20 שניות.. להוסיף 1/2 כפית סוכר חום, ו1/4 כפית נס קפה ולערבב . לקרר. אחרי שהלחמניות תפחו היטב למשוח עם מברשת סיליקון ואז לפזר שומשום ....ולתנור שחומם מראש -200 מעלות טורבו ומתחת אני מניחה עוד מגש על מנת שהתחתית של הלחמניות תצא זהובה ולא אפוייה מידי. אני מניחה מגש קטן ( תבנית קאפקייקס עגולה קטנה מאלומיניום מלאה במים רותחים) של מים ליצירת אדים על תחתית התנור...

  5. אחרי 12 דקות אפייה להוציא ולמרוח מבלילת הקורנפלור, פעמיים ... ולאפות עד להשחמה .

  6. יאמי

  7. הלחמניות יוצאות טעימות ברמות על

  8. יותר טעימות מהקנויות❤