תבשיל צוואר ולימון ברברי
מאת: Zahava Shomri, פורסם: 02/09/2017 | 03:20
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
תבשיל צוואר ולימון ברברי | צילום: צילום מסך
המצרכים
-
1.5 ק"ג צוואר עגל, חתוך לקוביות גדולות
-
2 לימונים, חתוכים לשישיות
-
10 שיני שום
-
רבע כוס שמן זית
-
כף אריסה מרוקאית
-
צרור כוסברה טרייה
-
6 תפוחי אדמה, שלמים וקלופים
-
כפית כורכום
-
מלח
-
קורט סוכר
אופן הכנה
-
אופן ההכנה:
-
1. שמים את כל המרכיבים (פרט לכוסברה) בסיר ומכסים במים.
-
2. מבשלים כשלוש שעות בחום נמוך עד שהבשר מתרכך.
-
3. מגישים תפוח אדמה לכל סועד עם בשר ומפזרים מעט כוסברה קצוצה מלמעלה.
-
הכין וצילם השף אבי ביטון