לןגן

תבשיל צוואר ולימון ברברי

מאת: Zahava Shomri, פורסם: 02/09/2017 | 03:20

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. 1. שמים את כל המרכיבים (פרט לכוסברה) בסיר ומכסים במים.

  3. 2. מבשלים כשלוש שעות בחום נמוך עד שהבשר מתרכך.

  4. 3. מגישים תפוח אדמה לכל סועד עם בשר ומפזרים מעט כוסברה קצוצה מלמעלה.

  5. הכין וצילם השף אבי ביטון